vineri, 15 aprilie 2016

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a îndemnat vineri, la Alexandria, pe candidații social-democrați din Teleorman la alegerile locale, să semneze un "contract social" cu cetățenii, să respecte toate criteriile din codul de integritate și să nu facă promisiuni electorale ce nu pot fi realizate.

Liviu Dragnea le-a mai spus candidaților PSD din Teleorman să nu uite principiile partidului și să prezinte programul lor de dezvoltare a localităților pentru următorii ani.
"Nu candidați nici pentru voi, nici pentru partid. Candidați pentru oamenii pe care vreți să-i reprezentați. (...) Ceea ce vă caracterizează și pe voi și pe mine și marea masă a PSD-ului este dragostea de oameni. Ne interesează ce se întâmplă cu oamenii. (...)Vreau, de asemenea, să nu uitați că trebuie să semnați în mod public contractul social cu cetățenii din comunitatea pe care îi reprezentați. Contract care conține două componente importante: angajamentul de integritate și anume să respectați toate criteriile din codul de integritate precum și programul de dezvoltare al localității respective", a declarat Dragnea.
Liderul PSD a adăugat că programele candidaților trebuie să conțină lucruri ce pot fi realizate.
"Vă reamintesc al doilea principiu important pe care l-am avut tot timpul în vedere noi toți: să nu mințim și să nu puneți în programele dumneavoastră lucruri care nu sunteți siguri că se pot realiza. Asta ne-a ajutat și v-a ajutat mereu ca în fiecare campanie să mergem cu fruntea sus, să nu ne arate lumea cu degetul, că am fost mincinoși, că am promis marea cu sarea și că nu am făcut nimic", a afirmat social-democratul.
Dragnea a mai menționat că pe listele de candidați trebuie să fie un echilibru între generații.
"Avem generațiile de vârsta mea sau mai în vârstă ca mine, cu multă experiență și cu foarte multă expertiză. Mai sunt și generațiile care vin după noi. Trebuie să fie tot timpul un echilibru între aceste generații. (...)Vreau ca lista de consilieri județeni să fie o listă echilibrată, o listă care să conțină oameni care au ceva de spus atât în consiliul județean cât și în comunitățile pe care le reprezintă", a subliniat Dragnea.
Candidații PSD pentru funcțiile de primari în municipiile și orașele din județul Teleorman sunt: Victor Drăgușin (municipiul Alexandria), Dănuț Cuclea (municipiul Turnu Măgurele), Valerică Cârciumaru (municipiul Roșiorii de Vede), Petre Pîrvu (Zimnicea), Nicolae Bădănoiu (Videle). Candidații din Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea și Videle sunt în prezent primari, iar candidatul PSD din Roșiorii de Vede este director al Spitalului de Pneumoftiziologie din localitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu